Git
Chapters ▾ 2nd Edition

4.9 Git na strežniku - Tretje osebne opcije gostovanja

Tretje osebne opcije gostovanja

Če ne želite iti skozi celotno delo, ki je vključeno v nastavljanju vašega lastnega Git strežnika, imate nekaj opcij za gostovanje vaših Git projektov na zunanji namenski gostovani strani. Tako delo ponuja število prednosti: gostovana stran je v splošnem hitreje za nastaviti in enostavnejše za začeti projekte in nobeno vzdrževanje strežnikov ali spremljanje je vključeno. Tudi če nastavite in poženete vaš lastni strežnik interno, lahko še vedno uporabite javno gostovano stran za vašo odprto kodo - je v splošnem enostavnejše za odprtokodno skupnost, da to najde in vam pri tem pomaga.

Te dni imate veliko število opcij gostovanja iz katerih izbirate, vsaka z različnimi prednostmi in slabostmi. Da vidite posodobljen seznam, preverite GitHosting stran na glavnem Git wiki-ju na https://git.wiki.kernel.org/index.php/GitHosting

Pokrili bomo uporabo GitHub-a v podrobnosti v [ch06-github], saj je največji gostitelj Git-a na voljo in morda boste morali imeti interakcijo s projekti gostovanimi na njem v kateremkoli primeru, vendar je še ducat ostalih za izbiro za katere vam ni treba nastavljati lastnega strežnika Git.

scroll-to-top